gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115 (Po-Pia 07:00-15:30h)

BLOG

Súťaž - Vaše recenzie

 Ukončená a vyhodnotená súťaž 

PODMIENKY ZAPOJENIA SA DO SÚŤAŽE

Milí naši zákazníci.
Radi by sme sa zavďačili za Vašu dôveru v naše výrobky a služby a popri tom Vás inšpirovali, aby sa Vám darilo ešte lepšie. Chceme vedieť, ako ste spokojní s Vašim nákupom :)

Pridajte v termíne od 20.8. do 30.10.2019 recenziu ohľadne Vášho nákupu priamo na našu FB stránku a zapojíte sa do žrebovania o tieto skvelé ceny:
1x wellness pobyt v krásnom ALEXANDRA WELLNESS HOTELI*** v Liptovskom Jáne
Uvedený hotelový komplex tvorí tím skúsených profesionálov, ktorí celoročne zabezpečujú tie najlepšie služby. Pobytom na tomto krásnom mieste môžete získať výnimočné chvíle, oddych a načerpanie nových síl, no zároveň sa môžete ipirovať rôznymi nápadmi v podobe chutných jedál a služieb, ktoré môžu pomôcť aj Vášmu stravovaciemu či ubytovaciemu zariadeniu.

ubytovanie na 2 noci
raňajky formou bohatých bufet. stolov
večera formou bufetových stolov
neobmedzený vstup na plavecký 25m
neobmedzený vstup do fitness centra
1 x denne trojhodinový vstup do wellness centra 


5x darčekový balík
 

kvalitný nerezový podnos
kuchynská zástera
prírodná kozmetika značky SAPOTHEKA 

 

Postupujte nasledovne:

1. Navštívte našu Facebook stránku https://www.facebook.com/gastrohaalnz/ a staňte sa jej fanúšikom
2. Pridajte priamo na našej Facebook stránke recenziu (po novom sa to volá odporúčanie) https://www.facebook.com/pg/gastrohaalnz/reviews/?ref=page_internal

Samotná recenzia sa môže týkať  všetkých produktov a služieb zakúpených v akomkoľvek období a sprostredkované spoločnosťou GASTRO - HAAL, s.r.o.
POZOR!
Recenzia sa môže týkať aj vybraných produktov, ktoré ste zakúpili u našich obchodných partnerov, akými sú rôzne Gastro firmy na Slovensku, Česku či Maďarsku. Týmito vybranými produktmi sú značky:
GASTRO-HAAL (varné technológie)
PROJECT (umývačky riadov)
TIEFFE (čistiace prostriedky)
Veľmi sa potešíme, ak k recenzii pridáte aj fotografiu, aby aj iné skvelé prevádzky mohli vidieť, ako si dokážu našimi kvalitnými spotrebičmi uľahčiť prácu v kuchyni.

Doplnkové informácie:

  • Súťaž vyhlasuje firma GASTRO - HAAL, s.r.o.
  • Do súťaže sa môžu zapojiť akékoľvek stravovacie prevádzky ako aj ich pracovníci z krajín Slovenska, Česka a Maďarska.
  • Dňa 6.11.2019 vyžrebujeme z Vami pridaných recenzií výhercov, a zverejníme ich na našej web stránke www.gastrohaal.sk a tiež Facebook stránke Gastro-Haal, sro.
  • Súťaž bude vyhodnotená žrebovaním, zverejneným na video zázname.
  • Po zverejnení výhercov bude ďalej odkomunikovaný spôsob odovzdania cien. 
  • Ak víťaz nebude reagovať na oznámenie výhry do 14 dní a neprejaví záujem výhru si prevziať, stráca na výhru nárok. Organizátor v takom prípade žrebovanie zopakuje.
  • Každý súťažiaci účasťou na Súťaži zároveň potvrdzuje, že bol oboznámený s tým, že spoločnosť Facebook nemá voči súťažiacemu žiadne záväzky a z účasti na Súťaži spoločnosti Facebook takéto záväzky ani nevznikajú.
  • Vyhlasovateľ súťaže vyhlasuje, že Súťaž nie je žiadnym spôsobom sponzorovaná, podporovaná, spravovaná, alebo inak spájaná s Facebookom a nie je s Facebookom inak spojená.
  • Partnerom súťaže je ALEXANDRA WELLNESS HOTEL, s.r.o.

Napíšte nám


* Povinné údaje

Komentáre

Táto webstránka používa súbory cookies

na zaistenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.
Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a s poskytnutím informácií o správaní na webe našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie, analýzy a cielenej reklamy.